Om os

Vi er et professionelt malerfirma med fokus på dine behov

Vi har lang erfaring med diverse maleropgaver fra restaurering til nybyg. Uanset opgavens omfang, så leverer vi professionelt malerarbejde i høj kvalitet til rimelig pris. Vi er altid klar til at tage en snak med dig om din maleropgaver og giver gerne et uforpligtende tilbud eller rådgivning til, hvordan din maleropgave gribes bedst an, så du opnår et flot og præcist resultat.

Vi har hovedsæde i Odense, men løser maleropgaver på hele Fyn for privat- og erhvervskunder. Står du overfor et malerprojekt, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om projektet, så vi kan rådgive dig om den bedste løsning. Når vi kender dine behov, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opgaven. Når du modtager et tilbud fra Malerfirma Schou, så kan du stole på, at der ikke kommer en ubehagelig ekstra regning. Vi indkluderer hele opgavens omfang i vores tilbud. Det gør det nemmere for dig at planlægge dit budget og giver os tilfredse kunder.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på malerarbejde i Odense eller omegn? Så ring 20 88 78 68 eller kontakt os her.

Jesper Schou maler

Jesper Schjødt Schou Jensen, indehaver